Contact


''Ik ben Melany Bogdanowicz, eigenaresse van Administratiekantoor Admin & More en tevens uw vast contactpersoon!''

 

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen! U vindt hier mijn gegevens of u kunt gemakkelijk het formulier onderaan deze pagina invullen.

Melany Bogdanowicz

Administratiekantoor Admin & More

Oude Oeverstraat 120-6

6811 JZ Arnhem

 

info@adminandmore.nl

 

Tel. 06 - 58 909 688

KvK 68935722


''Ik heb altijd al een passie gehad voor cijfers, en ik kan zeggen dat het vak van administrateur bij mij in de genen zit. Al generaties komen administrateurs voor in onze familie.

 

De kracht van Admin & More ligt bij de combinatie van de kennis en werkervaring op zowel boekhoudkundig gebied, als op secretarieel gebied.

 

Admin & More staat voor meer. Naast de financiële administratie, belastingaangiftes, jaarrekeningen en salarisadministratie kunt u hier ook terecht voor secretariële en overige administratieve werkzaamheden, als ook incassodiensten.

 

Kennismaken kost niks, neem contact op om een eerste vrijblijvende afspraak te maken, of vul het formulier in onderaan de pagina.''

Team Admin & More

Ons team bestaan enkel uit ervaren medewerkers, met de benodigde opleidingen en papieren. 

Ze denken proactief mee, en hebben vooral passie voor het vak.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Administratiekantoor Admin & More heeft geen invloed op de wijze waarop de informatie door de gebruiker kan worden gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband staand met het gebruik van dergelijke informatie.

Privacy statement

Voor administratiekantoor Admin & More is de privacy van uw gegevens uiterst belangrijk, wij hebben dan ook ingrijpende maatregelen genomen om uw gegevens nog beter te beschermen, en hiermee voldoen wij aan de strengste eisen van de laatste AVG richtlijnen. Hieronder kunt uw ons privacy statement downloaden.

 

Download
Privacy statement
Privacy verklaring.pdf
Adobe Acrobat document 74.3 KB

Vul hier uw gegevens in zodat Admin & More zo spoedig mogelijk contact met u kan opnemen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Volg Admin & More op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste feiten!